Altının Uzamanı Açıkladı! Bu Tarihte Gram Altın ve Çeyrek Rekor Kıracak..

Altının Uzamanı Açıkladı! Bu Tarihte Gram Altın ve Çeyrek Rekor Kıracak..

Altın fiyatlarının artması ile birlikte uzmanlardan açıklama gecikmedi. Vatandaşlar altının ne kadar olacağını merak ile bekliyor. Bunun ardından İslam Memiş Nisan ayının sonunda altın fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. İşte haberin tüm detayları...

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş altın fiyatlarını da bir hayli etkilerken bir açıklama da İslam Memiş den geldi. İslam Memiş altın fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. Nisan ayının sonuna ilişkin açıklama yaptı.

İslam Memiş'in Altın Fiyatları Hakkındaki Yorumu

Türkiye'nin ekonomi yorumcusu İslam Memiş, altın hakkında yorum yaptı. Vatandaş son zamanlarda altından büyük oranda zarar etti. Amerika Birleşik Devletleri, dolar karşısında değer kazanan altının değer kaybetmesi için büyük çaba harcıyor. Altın fiyatları dolar ile birlikte yükseldi. Altın dışında dolar da Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaştan etkilendi. İslam Memiş, güncel altın fiyatının değerlendirdi. Gram altın 925 liradan satıcı ile buluşuyor. Bunun ardından altının gram fiyatının 1500 liraya çıkacağı da söyleniyor. Yani Nisan ayının sonunda altın fiyatlarının daha çok artacağı da bir nebze olsun biliniyor. Altına yatırım yapan vatandaşlar ise altın fiyatlarının ne zaman normal seviyelere ineceğini merak ediyor. Kimi ekonomistler ise Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş bitse dahi altın fiyatlarının eskisi gibi olmayacağını söylüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.