Altının Uzmanı Tarih Verdi! Gram Altın 1450 Olacak

Altının Uzmanı Tarih Verdi! Gram Altın 1450 Olacak

Türkiye'nin en önemli ekonomi yorumcusu İslam Memiş, altın hakkında çok önemli açıklamada bulundu. Altın fiyatları artıyor mu? Altın ne kadar olacak? İşte altın fiyatları hakkında son dakika bilgileri...

İslam Memiş altın fiyatları hakkında konuştu. Alınan bilgiye göre ekonomist İslam Memiş, gram altının 1450 olacağını açıklamıştı. Altina yatırım yapan vatandaşlar bu fiyatın ne zaman etkili olacağını araştırıyor.

Altın Fiyatları Artacak mı? İslam Memiş Açıkladı!

Ülkenin çok büyük bir kısmı gram altına yatırım yaptıklarını söylemişti. Bunun ardından TL’de kalındığı her gün değer kaybı yaşayan altının yeni fiyat listesi de merak söz konusu oldu. Vatandaşlar gram altının yükselip yükselmeyeceğini sorguluyor. Bunun dışında kimi vatandaşlar ise altına yatırım yapıp yapmama arasında kalmış durumda. İslam Memiş’in bahsettiğine göre gram altın günden güne okunu yukarı yöne çeviriyor. Alınan bilgiye göre gram altının fiyatı iki ay içinde 1450 lira olacak. Bunu duyan vatandaşlar ise gram altına yatırım yapmaya devam ediyor. Türkiye’de hacim en fazla Temmuz ve Ağustos aylarında oluşuyor. Bundan dolayı altın fiyatları da değişkenlik gösteriyor. Bu tarih öncesi vatandaşlar ise çeyrek ve gram altın almaya yöneliyor. Ayrıca İslam Memiş'in bu açıklamaları da vatandaşı gram altın almaya yöneltti. Altın fiyatı artmaya devam ederken vatandaş döviz ve altın kurunun ne zaman normale döneceğini merak ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.