Asgari Ücret Artacak mı? Asgarî Ücrete İkinci Bir Zam mı Geliyor? İşte Beklenen Açıklama Geldi!

Asgari Ücret Artacak mı? Asgarî Ücrete İkinci Bir Zam mı Geliyor? İşte Beklenen Açıklama Geldi!

Enflasyon rakamının artması ile birlikte vatandaşlar, asgari ücrete bir zam daha yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. İşte beklenen açıklama geldi. Asgarî ücret artış mı yaşayacak? Asgarî ücrete dair beklenen açıklama haberin detaylarında...

Vatandaşlar, enflasyon rakamlarının ardından asgari ücretin artıp artmayacağını merak ediyor. Alınan bilgiye göre hazine ve maliye bakanı Nureddin Nebati Beklenen açıklamayı yaptı. Aynı şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan da asgari ücret hakkında açıklama yaptı.

Asgarî Ücrete Zam mı Geliyor? Resmi Açıklama Yapıldı!

Fiyatların bir hayli artması ile birlikte vatandaşlar asgari ücretin artmasını istiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise şuan için asgari ücretin artacağına dair herhangi bir gündemin olmadığını söyledi. Fakat enflasyon oranına göre hareket edeceklerini de sözlerine ekledi. Bunun ardından Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de aynı şekilde enflasyon oranına göre hareket edeceklerini, gerekirse asgari ücreti artıracaklarını dile getirdi. Vatandaşlar ise asgari ücretin artması yönünde baskı yapmaya devam ediyor. Ayrıca enflasyon ile birlikte birçok market ürünün de fiyatı arttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyonu tek haneye indirmek için mücadele vereceklerini ifade etti. Bunun ardından emekli maaşlarını temmuz ayında artacağını da açıkladı. Bu açıklama ise emekli vatandaşların yüzünü güldürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.