Asgari Ücret Ne Kadar Oldu? Komisyondan Hangi Karar Çıktı?

Asgari Ücret Ne Kadar Oldu? Komisyondan Hangi Karar Çıktı?

Temmuz ayına giriş yapılmasının ardından vatandaşların gözleri asgari ücret tespit komisyonuna çevrildi. Asgari ücret ne kadar olacak? İşte haberin tüm detayları...

Asgarî ücret tespit komisyonu bugün bir kere daha bir araya gelerek Temmuz ayında asgari ücrete uygulanacak olan zam oranı üzerinde istişarede bulunacak. Vatandaşlar ise asgari ücrete Temmuz ayında yüzde kaç oranında zam uygulanacağını merak ile bekliyor.

Temmuz hayırlı giriş yapılmasının ardından vatandaşların gözleri bugün asgari ücret tespit komisyonundan çıkacak olan habere çevrildi. Alınan bilgiye göre dün bir uzlaşı sağlayamayan Türkiye işçi konfederasyonu ve Türkiye işveren konfederasyonu başkanları bugün bir kere daha Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında, Bakan Bilgin'in başkanlığında tekrardan bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde asgari ücrete hayır yapılan çalışmaların hafta sonuna kalmaması gerektiği hususunda uyarılarda bulunmuştu. Bundan dolayı vatandaşlar ise asgari ücret tespit komisyonunun bugün uzlaşıya varacağını düşünüyor. Ayrıca tespit komisyonunun bir kararı almasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Temmuz ayında asgari ücrete yapılacak olan zam oranını bir basın toplantısı düzenleyerek vatandaşlara duyurması bekleniyor. Vatandaşlar ise Temmuz ayında asgari ücrete yapılacak olan zammın enflasyon ile bağlantısı olup olmayacağını merak ediyor..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.