Asgari Ücret Temmuz Ayında Ne Kadar Olacak? İşte Beklenen Resmi Açıklama Yapıldı!

Asgari Ücret Temmuz Ayında Ne Kadar Olacak? İşte Beklenen Resmi Açıklama Yapıldı!

Emekli ve memur Temmuz zammı yaklaşırken, vatandaşlar asgarî ücrete ikinci zammın yapılıp yapılmayacağını merak ediyordu. Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyon ile alakalı açıklama yaptı. İşte haberin tüm detayları...

Enflasyon rakamının artmasının ardından vatandaşlar asgari ücretin Temmuz ayında artıp artmayacağını merak ediyordu. Vatandaşların sorunlarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama gecikmedi.

Temmuz Ayı Zam İle Birlikte Gelecek!

Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara müjdeli haberi de vermiş oldu. Alınan bilgiye göre temmuz ayında herkesin rahatlayacağını söyledi. Bunun ile birlikte enflasyon oranına göre hareket edeceklerini bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan bu açıklama ise vatandaşların yüzünü güldürmeyi başardı. Alınan bilgiye göre 3600 ek göstergesi ile birlikte Temmuz ayında asgari ücret rakamları da artıyor. Yani bu sene asgarî ücrete iki defa zam yapılmış olacak. En son tarihin en çok zammı bu sene asgarî ücrete yapılmıştı. Fakat enflasyon rakamının artması ile birlikte vatandaşlar ikinci zam açıklamasını bekliyordu. Sonunda beklenen açıklama geldi.. Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyon rakamları çerçevesinde vatandaşların rahat bir nefes alacağını ifade etti. Bu açıklama ile birlikte asgarî ücret ile çalışan vatandaşlar ise bu rakamın ne kadar olacağını merak ile bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.