Asgarî Ücret Tespit Komisyonu Toplanıyor! Asgari Ücret Ne Kadar Olacak?

Asgarî Ücret Tespit Komisyonu Toplanıyor! Asgari Ücret Ne Kadar Olacak?

Artan enflasyon oranlarının ardından Temmuz ayında asgari ücret dahil işçi ve memur emeklisine zam yapılacağına dair bir açıklama yapıldı. Alınan bilgiye göre yarın asgari ücret tespit komisyonu toplanacak. İşte haberin tüm detayları...

Asgari ücrete yüzde kaç oranında zam gelecek? Asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret tespit komisyonu yarın Ankara'da saatler 14.00'da toplanacak.

Vatandaşlar ise asgari ücretin ne kadar olacağını merak ile bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından asgari ücrete dair bir açıklamada bulunmuştu. Erdoğan, asgari ücret tespit komisyonunun çarşamba günü toplanacağını söyledi ve hafta sonuna kadar çalışmaların devam edeceğini belirtti. Yani Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Madrid ziyaretinin ardından asgari ücrete dair bir açıklama yapması bekleniyor. Ortaya hatalar ise asgari ücretin bu hafta belli olacağı yönünde. Yani Temmuz ayına ilişkin yapılacak olan zam oranının bu toplantıda ele alınmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO liderler zirvesi toplantısına katıldıktan hemen sonra Türkiye'ye gelerek asgari ücrete dair açıklama yapması bekleniyor. Vatandaşların gözü kulağı ise asgari ücret tespit komisyonunun ardından yapılacak olan zam oranında..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.