Asgari Ücrete Adım Adım.. Tespit Komisyonu Toplanıyor!

Asgari Ücrete Adım Adım.. Tespit Komisyonu Toplanıyor!

Enflasyon oranının artması ve birçok üründe fiyatların yükselmesi ile birlikte vatandaşların gözleri asgarî ücrete yapılacak olan zam oranına çevrildi. Asgarî ücret tespit komisyonu saatler 14.00'ü gösterdiğinde toplanacak. İşte haberin tüm detayları...

Asgari ücret ne kadar olacak? Temmuz ayında asgari ücrete yüzde kaç oranında zam yapılacak? Vatandaşlar bu sorunun cevabını merak ediyor. Alınan bilgiye göre bu sene yani temmuz ayında asgarî ücrete enflasyon ile orantılı bir zam yapılması bekleniyor.

Asgarî Ücret Temmuz Ayında Ne Kadar Olacak?

Alınan bilgiye göre asgarî ücret tespit komisyonu saatler 14.00'ü gösterdiğinde bugün toplanacak. Vatandaşlar ise komisyondan çıkacak olan kararı merak ile bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO liderler zirvesi toplantısına gitmeden hemen önce asgarî ücrete dair çalışmaların bu hafta sonu olmadan tamamlanması gerektiğini söyledi. Bunun ardından bugün ise bugün asgarî ücret tespit komisyonu toplanıyor. Toplantıdan çıkacak olan sonuç ise şimdiden merak söz konusu olurken, vatandaşlar bu oranın ne kadar olacağını sorguluyor. Ayrıca alınan bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Madrid zirvesinden döndükten hemen sonra asgari ücrete dair açıklamalarda da bulunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.