Asgari Ücrete Dair İlk Rakam Açıklandı! Asgari Ücret 6300 mü Oldu?

Asgari Ücrete Dair İlk Rakam Açıklandı! Asgari Ücret 6300 mü Oldu?

Temmuz ayında asgari ücrete uygulanacak olan zam miktarı vatandaşlar tarafından merak söz konusu olurken gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çevrildi. işte haberin tüm detayları...

Temmuz ayına giriş yapılırken bu ayda asgari ücrete uygulanacak olan zam miktarı da vatandaşlar tarafından merak söz konusu oldu. Alınan bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan NATO liderler zirvesi dönüşünde yani bugün İstanbul Dolmabahçe çalışma ofisinde askeri ücrete dair bir açıklamada bulunacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklama yapması beklenirken asgari ücretin ne kadar olması hususunda da iddialar gündeme gelmeye başladı.

Asgari ücret tespit komisyonu bugün 3. defa bir araya geldi. Alınan bilgiye göre asgari ücret tespit komisyonu bugün uygulanacak olan zam miktarını konuşacak. Ayrıca Türkiye işçi sendikası konfederasyonu enflasyon oranın dikkati alınması gerektiğini ve askeri ücretin Temmuz ayında 6 bin 300 lira olması gerektiğini söyledi. Bunun aşağısında rakam kabul edilmemesi gerektiğine vurgu yapan Türkiye işçi sendikası konfederasyonu enflasyon oranının yani 6 aylık enflasyonun hesaplanması hususunda da açıklamalarda bulundu. Bu açıklamanın ardından asgari ücretin ne kadar olacağı da vatandaşlar tarafından merak söz konusu olurken gözler ise Dolmabahçe ofisine yani Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çevrildi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.