Asgari Ücrete Zam Haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı..

Asgari Ücrete Zam Haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı..

Temmuz ayında asgari ücrete zam yapılmasının ardından vatandaş rahat bir nefes aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise asgari ücrete dair açıklamalarda bulundu ve işte haberin de detayları...

Temmuz ayında asgari ücrete zam yapıldı. Bunun ardından alınan bilgiler neticesinde 4 bin 250 lira olan asgari ücret Temmuz ayında yapılan zam ile birlikte 5 bin 500 liraya kadar çıktı. Enflasyon oranının artması ile birlikte asgari ücrete Temmuz ayında zam yapıldı ve vatandaş böylece rahat bir nefes almış oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise asgari ücrete yönelik bir açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücretteki tabloyu yıl sonunda yeniden değerlendirip gerekeni yapacağız diyerek bir zam haberini daha müjdeledi. Yani Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan bu açıklamanın ardından Aralık ayında asgari ücretin tekrardan masayı yatırılacağı da böylece ortaya çıktı. Aralık ayında yine enflasyon oranı baz alınarak askeri ücrete dair bir değerlendirme yapılacak. Vatandaşlar ise Aralık ayında Asgari ücretin yüzde kaç oranında zamlanacağını şimdiden merak ile bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.