Bakan Bilgin Duyurdu! EYT'nin Ne Zaman Çıkacağı Belli Oldu..

Bakan Bilgin Duyurdu! EYT'nin Ne Zaman Çıkacağı Belli Oldu..

Bakan Bilgin'in açıklaması gündem oldu. EYT ile ilgili konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı'ndan gelen açıklama sonrasında bilinmeyenler tek tek yanıt bulacağa benziyor. Öte yandan güncel gelişmeleri de sizlerle paylaşacağız. Bakan Bilgin'in açıklamaları çok konuşulacak.

Bakan Bilgin'den gelen EYT düzenleme haberi büyük ses getirecek. Çünkü milyonlarca EYT'li yeni bir haber bekliyor. Söz konusu düzenlemeye ilişkin nasıl bir adım atıldığı da merak edildi. Güncel detayları sizlerle paylaşacağız. Gelinen noktada başka neler biliyoruz sizlere aktarıyoruz. Öte yandan Bakan Vedat Bilgin'in açıklamaları gündem oldu. Bir süredir beklenen EYT yasasına ilişkin konuşuldu.

Tek Tip Düzenleme Olacak!

EYT'deki formüller tartışılırken tek tip düzenlemenin olacağını vurgulayan Bakan Bilgin, dikkatleri üzerine çekti. Açıklamasında ise önemli ifadelere yer verdi. Gelinen noktada EYT düzenlemesine dair neler biliniyor? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı dikkatleri üzerine çekti. Bakan Bilgin, açıklamasında "Biz burada 99 öncesi işe girmiş olanların emeklilikte karşılaştıkları yaş sorununun çözümüne dönük hazırlık içerisindeyiz. Tek tip bir düzenleme. Bizde bütün çalışanların tam verileri elimizde. Biz gerçek veriler üzerinde çalışıyoruz. Aralıkta Meclis'e intikal ettireceğimizi kamuoyuna açıkladık. Staj ve çıraklık sigortası olanlar farklı. Onlar EYT kapsamında değil. Sigorta girişi olanlarda bir sorun yok. Stajerlik sigorta girişi değil, onların sağlık sigortası var. Sağlık sigortasını korumak için geliştirilmiş bir sistem. Bu EYT kapsamında olanlar farklı. EYT'nin kaç kişiyi kapsayacağını çalışma tamamlandığında kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.