Bankalar Emekliye 70 bin TL Kredi Veriyor! Emekli Borç Kapatma Kredisi Nasıl Çekilir?

Bankalar Emekliye 70 bin TL Kredi Veriyor! Emekli Borç Kapatma Kredisi Nasıl Çekilir?

Bankaların sunduğu kredi fırsatları devam ediyor. Emekli vatandaşların alacağı kredilerde borç kapatmak da mümkün olacak. 70 bin TL kredi için gerekli şartlar nelerdir? Kredi başvurusu yapacak emeklilere hangi bankalar yardımcı oluyor? Uygun faiz oranlarıyla emekli kredisi veren bankalar...

Emekli vatandaşlar, emekli maaşlarını mevcut bankalardan aldığı sürece 70 bin TL'lik kredi çekebilir. Üstelik bu kredileri de uzun vadede ödeyebilir. Hal böyle iken hangi bankalar bu imkanı sağlıyor merak edildi. Pek çok banka müşterisi, emekliye kredide faiz oranlarını da araştırıyor. Emekliye kredide yüzde kaç faiz verilecek?

Emekliye Kredi Veren Bankalar

Emekliye kredi veren bankalar belli oldu. 70 bin TL'lik kredi için Akbank, İş Bankası ve QNB Finansbank'a başvuru yapabilirsiniz. Bankaların sunduğu faiz oranları değişkenlik göstermekte.

İş Bankası Emekli Kredisi

İş Bankası'nın verdiği emekli kredisinde 36 ay vade seçeneği bulunuyor. Bunun yanı sıra borç kapatmak için de kredi çekebileceksiniz. Borçları tek bir yerde toplamak adına güzel bir kampanya oldu. Ayrıca 70 yaşını geçmeme şartını da unutmayın. Emekliler için bu şart koşuluyor.

Akbank 70 bin TL  Emekli Kredisi

Akbank üzerinden kredi çekmek isteyen emekliler, internet üzerinden işlemlerini hızlıca gerçekleştirebilir. 50 bin TL'yi internet bankacılığı ile çekebilirsiniz. Ancak 50 bin TL üstü krediler için banka şubesine gitmeniz zorunludur. 36 ay vade ile uygun faiz oranları verilmekte.

QNB Finansbank Emekliye Kredi

Emekli vatandaşların kredi çekebilmesi için en uygun noktalardan biri de QNB Finansbank. Düşük faiz oranlarının yanı sıra çeşitli kredi seçenekleri mevcut. 70 bin TL'ye varan krediler için banka şubesi üzerinden bilgi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.