Bankalardan Kadınlara Hızlı Kredi Desteği! Hangi Bankalar Kadınlara Kredi Veriyor?

Bankalardan Kadınlara Hızlı Kredi Desteği! Hangi Bankalar Kadınlara Kredi Veriyor?

Kadınlara sunulan kredi paketleri büyük ilgiyle karşılanıyor. Peki ev hanımları kredi çekebiliyor mu? Hangi bankalar ev hanımlarına kredi vermekte? Merakla beklenen kredi açıklamaları ve kadınların çekeceği kredi miktarına ilişkin güncel gelişmeler haberimizde. Kamu ve özel bankalar ev hanımlarına özel faizli kredi verecek.

Kadınlar, çeşitli acil nakit ihtiyaçları için kredi veren bankaları araştırıyor. Özellikle de ev hanımlarının bu kredi kampanyalarını incelediği öğrenildi. Bu konuda gerek özel ve gerekse kamu bankaları harekete geçmiş durumda. Peki hangi bankalar kredi vermektedir? Kadınlara ve ev hanımlarına kredi veren bankalar açıklandı. Faiz oranı düşük bir şekilde yüksek vadeli kredi fırsatı sunuluyor.

Akbank Kadınlara Kredi

Akbank, kadınlara kredi vereceğini açıklamıştı. Ev hanımlarına ilişkin bu kredi gelişmesinde 3 bin TL'lik kredi verileceği öğrenildi. Vade ve faiz oranı hakkında daha detaylı için bankayla görüşülmesi gerekiyor. İster Akbank'ın mobil uygulaması isterseniz de banka şubesi üzerinden işlemleri başlatabilirsiniz.

Vakıfbank Ev Hanımı Kredi

Vakıfbank, kamu bankaları arasında kadınlara en fazla fırsat sunan bankalardan biri. Kadınlara ve ev hanımlarına sağlanan ayrıcalıklardan biri de Vakıfbank'a ait. Peki ev hanımlarına ne kadar kredi verilecek? Kredinin 3 bin TL olduğu ve kredi başvuruları konusunda da hızlı sonuçlar sağlandığı belirtiliyor.

Garanti Bankası Kadınlara Özel Kredi

Garanti Bankası da kadınları unutmadı. Özel kredi teklifleriyle karşımıza çıkan Garanti'nin yeni kampanyaları dikkat çekiyor. Kaç bin TL'lik kredi çekmek istediğinize yönelik teklifler de değişkenlik gösterebilir.

internetgundem.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.