Bu Bankalar Emekli ve Çalışan Promosyonunu Güncelledi! İşte Yeni promosyon Üçretleri..

Bu Bankalar Emekli ve Çalışan Promosyonunu Güncelledi! İşte Yeni promosyon Üçretleri..

TEB başta olmak üzere pek çok banka emekli promosyonu konusunda fırsatlar sunmaya devam ediyor. Son olarak TEB'den gelen haberle birlikte 8000 Tl'lik üst sınır belirlendiği ortaya çıktı. Peki ya bizleri başka hangi detaylar bekliyor paylaşmaya devam edeceğiz.

Bazı bankalar, emekli promosyonunda sınırları iyice aştı ve önemli miktarlarda ödeme teklif eder hale geldi. Hangi bankaların yüksek emekli promosyonu verdiği merak ediliyor. Hem ödeme miktarları hem de şartlar paylaşılacak. Bu noktada bizleri nelerin beklediği de ortaya çıkacak. Son zamanlara damgasını vuran bankalarla ilgili merak edilenler de yanıt bulacağa benziyor. Güncel olarak bizleri başka neler beklemektedir? Bankaların emekli ve çalışan promosyonundaki fırsatları büyük ses getirdi.

TEB Emekli Promosyonu Ödemeleri

TEB, emekli promosyonunda üst sınır olarak 8000 TL'yi belirledi. Dolayısıyla sizler de gönül rahatlığı ile 8000 TL'lik emekli promosyonu almak isterseniz buna dikkat etmelisiniz. Güncel olarak bizleri nelerin beklediğiyle ilgili bilgileri paylaşmaya devam edeceğiz.

TEB Emekli Promosyonu Şartları

Müşterilerin maaş transferi gerçekleştiğinde maaş tutarına bağlı olarak aşağıdaki tabloda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacaktır. Aşağıdaki tabloda “Nakit Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar müşterilerimizin emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt etmelerine karşılık ödenecek promosyon tutarlarını, “Ek Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar ise müşterilerimizin 36 aylık taahhüt süreleri boyunca Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı (biri elektrik faturası olması koşulu ile) bulundurmalarına karşılık ödenecek promosyon tutarlarını göstermektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.