Bu Sıfır Araba 90 Bin TL'ye Türkiye Satışa Çıkıyor..

Bu Sıfır Araba 90 Bin TL'ye Türkiye Satışa Çıkıyor..

Tata Tiago için müjdeli haber verildi. Türkiye'ye gelmesi beklenen sıfır model araç için herkes sıraya girdi. Peki Asya pazarından gelecek olan otomobil neden bu kadar çok ucuz? 90 bin TL etiketi ile dikkatleri üzerine çekti. İşte merakla beklenen araç satışlarına ilişkin son gelişmeler...

Ucuz ve sıfır otomobil arayışına gire pek çok kişi, Tata Tiago'nun müjdesi ile heyecanlandı. Asya pazarında satılan ve bir hayli ilgi gören bu araç, son zamanlarda sıkça konuşulur hale geldi. Ülkemizde de araç fiyatları artınca yeni otomobil arayışları başladı. Pazara dahil olmak isteyen Asya otomobil üreticileri, önemli hamlelerde bulunuyor. Ucuz fiyatıyla bilinen Tata Tiago'yu neden tercih etmeliyiz. Otomobil, gerçekten de ülkemize gelecek mi?

Tata Tiago Fiyatı Çok Uygun!

Asya'nın bilinen otomobil modellerinden olan Tata Tiago, fiyatıyla herkesin dikkatini çekiyor. Asya'daki araç fiyatlarının Türkiye'ye göre uygun olması nedeniyle yakın zamanda ülkemize de gelebileceği belirtildi. 90 bin TL'lik fiyat etiketi ile ülkemizde satışa sunulabilir. Uygun fiyatlı otomobil arayışında olanlar ise gözünü Asya pazarına dikmiş vaziyette.

Türkiye'de Satılacak mı?

Aracın Türkiye'de satılıp satılmayacağı henüz kesinleşmedi. Ancak son zamanlarda Toyota için de benzer gelişmeler yaşanıyordu. Dolayısıyla yakın zaman sonra araç satışlarında bir devrim yaşanabilir. 100 bin TL'nin altındaki fiyatı ile dikkat çeken otomobil hakkında bilgi vereceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.