Citroen 90 bin TL'ye Düştü! İşte Citroen Sıfır Araç Arayanlara Dev Kampanya!

Citroen 90 bin TL'ye Düştü! İşte Citroen Sıfır Araç Arayanlara Dev Kampanya!

Citroen yeni bir aracın ülkemize geleceğini açıkladı. Fiyatının ise ortalama 90 bin TL olması bekleniyor. Pek çok kişi sıfır ve yeni olan bu aracı merak etti.

İşte milyonların merak ettiği Citroen Ami hakkında bilinmeyenler! Mart ayında gelmesi beklenen Citroen Ami'nin özellikleri nelerdir?

Citroen, öyle bir araçla karşımıza çıkacak ki görenler bir an önce satın almak isteyecek. Mart ayında ülkemize gelmesi planlanan Citroen Ami tanıtıldı. Özellikleriyle adeta dudak uçuklattı. Otomobil fiyatlarının pandemiyle beraber iyice artması şaşırtmıştı. Bu nedenle pek çok kişi direkt olarak ikinci el piyasasına yöneldi. Ancak ikinci el otomobil piyasasında da şaşırtıcı artışlar yaşanınca insanların eli kolu bağlandı. Şimdi ise elektrikli scooterların devri başlıyor. Kapalı elektrikli scooter olması nedeniyle konforlu bir yolculuk sizleri bekliyor olacak.

90 bin TL'ye Satılacak!

Citron Ami için yapılan fiyat teklifleri 100 bin TL'nin üzerinde. Ancak ülkemize ilk geldiği andan itibaren yapılacak kampanyalarla birlikte fiyat listesinin güncelleneceği belirtiliyor. 90 bin TL'ye düşme ihtimali olduğundan söz edildi. Kampanyalı halde satılır ise uygun fiyata tekabül edecektir. Yurt dışında 6 bin eurodan satışa sunulan bu araca dair çeşitli bilgiler de verildi.

3 Saatte Şarj!

Şarj edilmesi durumunda tam kapasitesine 3 saatte ulaşıyor. Citroen Ami'nin bir diğer özelliği ise 5.5 kWh kapasiteli lityum-iyon bataryalarına sahip olması. Bu da hem performans hem de şarj hızı bakımından önemli bir özellik diyebiliriz. Aracın menzili konusunda çeşitli kaynakların farklı hızlardan bahsettiği görülmekte. Ancak bildiğimiz kadarıyla 45 km/s'ye kadar çıkabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.