Cumhurbaşkanı Erdoğan Asgari Ücrete Dair Beklenen Açıklamayı Yaptı! Asgarî Ücret Ne Kadar Olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Asgari Ücrete Dair Beklenen Açıklamayı Yaptı! Asgarî Ücret Ne Kadar Olacak?

Kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgarî ücret hakkında bilgi verdi. Asgarî ücrete temmuz ayında yüzde kaç oranında zam olacak? İşte haberin tüm detayları...

Artan enflasyon oranı ile birlikte vatandaşlar temmuz ayında yapılacak olan zam oranını merak ediyor. Market fiyatlarının yükselmesi, artan enflasyon ile birlikte temmuz ayında asgari ücret ile birlikte memur ve işçi emeklisine zam yapılacağına dair bilgi paylaşımı olmuştu. Bunun ardından geçtiğimiz günlerde Ergün Atalay ile görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün asgarî ücrete dair beklenen bir açıklama yaptı.

Kabine toplantısının son bulması ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışmaların devam ettiğini söyledi. Bunun ardından asgarî ücrete temmuz ayında zam yapılacağını söyledi. Hafta sonuna kadar çalışmaların süreceğine dair açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapılacak olan zam oranın da belli olacağını söyledi. Vatandaşlar ise temmuz ayında asgari ücret dahil memur ve işçi emekli aylıklarına yapılacak olan zam oranını merak ile bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.