Dolar 38 TL Oluyor Uzman İsim Net Tarih verdi! İşte Güncel Dolar Fiyatı..

Dolar 38 TL Oluyor Uzman İsim Net Tarih verdi! İşte Güncel Dolar Fiyatı..

Merkez Bankası'nın faizi indirmesi halinde doların 38 TL olabileceğine yönelik açıklama büyük ses getirdi. Uzman isim Selçuk Geçer'den gelen açıklamalar ilgi ile takip ediliyor. Peki ya Dolar kaç TL olacak? Güncel gelişmelerle birlikte faiz eleştirileri ve dahası haberimizde...

Selçuk Geçer'in yaptığı tahmin büyük ses getirdi. Merkez Bankası ve Dolar ile ilgili öngörülerini belirten uzman isim, yaptığı açıklama sonrasında sosyal medyada gündem haline geldi. Peki yapılan açıklamaya göre bizleri neler bekliyor? Güncel detaylarla birlikte çeşitli açıklamalara yer verilecek. Öte yandan Selçuk Geçer'in açıklamasında dolar için neler söylendi?

Dolar 38 TL Olacak mı?

Merkez Bankası'nın faizi 100 baz puan daha indirmesi durumunda Dolar'ın yükselişle sonuçlanabileceğine dikkat çeken Selçuk Geçer, 38 TL tahmininde bulundu. Öte yandan yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekmeye devam etti. Peki ya bu konu hakkında başka neler söyledi?

Faiz Kararını Eleştirdi

Merkez Bankası'nın düzenli olarak faiz indirmesi ve bu zamanda faizlerin indirilmesinden ziyade daha farklı adımların atılması gerektiği vurgusunda bulunan Selçuk Geçer, faiz kararını eleştirdi. Faiz ile ilgili MB'den nasıl bir açıklama geleceği ise yakın zamanda belli olacak. Son yıllarda faizin düzenli olarak indirildiği biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.