Dolar Ani Çıkış Yaptı! Bir Dolar Kaç Türk Lirası Oldu? (14 Mayıs 2022)

Dolar Ani Çıkış Yaptı! Bir Dolar Kaç Türk Lirası Oldu? (14 Mayıs 2022)

Mayıs ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde gittikçe yükselen dolar fiyatı bugün ani bir çıkış yaparak yine rekora oynamaya başladı. Bugün bir Amerikan doları kaç Türk lirasına eşit oldu? Euro fiyatıyla kafa kafaya gelen ve geçeceği de düşünülen dolar piyasası vatandaşın da canını sıkmış durumda. 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü döviz kuru ne duruma geldi? Dolar Kaç Türk Lirası Oldu?

Mayıs ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde gittikçe yükselen dolar fiyatı bugün ani bir çıkış yaparak yine rekora oynamaya başladı. Bugün bir Amerikan doları kaç Türk lirasına eşit oldu? Euro fiyatıyla kafa kafaya gelen ve geçeceği de düşünülen dolar piyasası vatandaşın da canını sıkmış durumda. 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü döviz kuru ne duruma geldi? Dolar Kaç Türk Lirası Oldu? Sterlin kaç TL yükseldi? Euro ne kadar artış yaşayarak döviz piyasasında yerini aldı?

Dolar/TL değeri kritik bir notaya ulaşarak 16 TL’ye göz kırptı. Her sektöre olumsuz etki eden bu kritik yükseliş ekonominin can alıcı konularından biri oldu. Döviz kurunda yaşanan son gelişmeler en güncel haliyle www.internetgundem.com/ adresimizde her günün sabah saatlerinde sizlerle…

Bugün Bir Dolar: 15,48 Türk Lirasına tekabül ediyor.

Bugün Bir Euro: 16,12 Türk Lirasına tekabül ediyor.

Bugün Bir Sterlin: 18,99 Türk Lirasına tekabül ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.