Dolar Artık Euro ile Yarışıyor! Bakın Dolar Bugün Ne Kadar Oldu? (13 Mayıs 2022)

Dolar Artık Euro ile Yarışıyor! Bakın Dolar Bugün Ne Kadar Oldu? (13 Mayıs 2022)

Bugün dolar fiyatı o çok yükseklerde gezinen Euro fiyatıyla yarışır duruma geldi. 13 Mayıs 2022 Cuma hafta içinin son günü dolar kaç TL oldu? Döviz piyasası en son grafiğiyle vatandaşı şaşırtmaya devam ediyor. Ekonominin kalbinin attığı döviz kuru vatandaşa iyi haberler vermedi! Dolar Bugün Ne Kadar Oldu? Euro ile kafa kafaya gelen doların son dakika rakamı ne oldu?

Bugün dolar fiyatı o çok yükseklerde gezinen Euro fiyatıyla yarışır duruma geldi. 13 Mayıs 2022 Cuma hafta içinin son günü dolar kaç TL oldu? Döviz piyasası en son grafiğiyle vatandaşı şaşırtmaya devam ediyor. Ekonominin kalbinin attığı döviz kuru vatandaşa iyi haberler vermedi! Dolar Bugün Ne Kadar Oldu? Euro ile kafa kafaya gelen doların son dakika rakamı ne oldu? Bugün bir Amerikan dolar kaç Türk lirasına eşit konuma geldi?

Son zamanların kritik tablosunu gösteren döviz piyasası güncel fiyatları açıklandı. Büyük şirketlerden yatırımcısına kadar etkileyen dolar kuru son dakika nasıl bir grafiğe büründü? Dolar piyasası en canlı haliyle www.internetgundem.com/ adresimizde her sabah sizlerle…

İşte en güncel haliyle döviz tablosu ve dolar piyasası… Dolar/TL, Euro/TL, Sterlin/TL değerleri…

Bugün Bir Dolar: 15,42 Türk Lirasına tekabül ediyor.

Bugün Bir Euro: 16,02 Türk Lirasına tekabül ediyor.

Bugün Bir Sterlin: 18,83 Türk Lirasına tekabül ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.