Dolar Kendi Rekorunu Kırdı! Bugün Bir Dolar Ne Kadar Oldu? (4 Mayıs 2022)

Dolar Kendi Rekorunu Kırdı! Bugün Bir Dolar Ne Kadar Oldu? (4 Mayıs 2022)

4 Mayıs 2022 döviz borsasında dolar, Euro ve sterlin ne kadar oldu ve kaç Türk lirasına eşit hale geldi. Haftanın üçüncü günü dolar kuru genel grafiğin neresinde kendini gösterdi? Bugün Bir Dolar Ne Kadar Oldu ve kaç TL ile eşit oldu? Döviz kuru son durum ile vatandaşı memnun etmiş değil. Özelde Dolar piyasasındaki anlık grafiğe bakıldığında Amerikan doları fiyatı düşüş göstermiyor.

4 Mayıs 2022 döviz borsasında dolar, Euro ve sterlin ne kadar oldu ve kaç Türk lirasına eşit hale geldi. Haftanın üçüncü günü dolar kuru genel grafiğin neresinde kendini gösterdi? Bugün Bir Dolar Ne Kadar Oldu ve kaç TL ile eşit oldu? Döviz kuru son durum ile vatandaşı memnun etmiş değil. Özelde Dolar piyasasındaki anlık grafiğe bakıldığında Amerikan doları fiyatı düşüş göstermiyor. Sabit kalarak ya da bir tık artarak dikkatleri toplayan dolar kendi rekorunu kırmaya doğru gidiyor.

Dolar piyasası hızını kesmeden yükselmeye devam ederken Türk Lirası dolar karşısında hangi bantlarda günü tamamlıyor? 1 dolar kaç liraya eşit duruma geldi her geçen gün merakla takip ediliyor! İşte dolardaki anlık rakam, en güncel döviz kuru şöyle…

Bir Dolar: 14,82 Türk Lirasına eşit

Bir Euro: 15,57 Türk Lirasına eşit

Bir Sterlin: 18,48 Türk Lirasına eşit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.