Dolar Kritik Seviyeye Ulaştı! İşte Güncel Döviz Tablosu! (9 Mayıs 2022)

Dolar Kritik Seviyeye Ulaştı! İşte Güncel Döviz Tablosu! (9 Mayıs 2022)

9 Mayıs 2022 tarihi pazartesi günü dolar fiyatı bulunduğu seviyeden aşağı inmedi. Haftanın ilk günü güncel döviz tablosuna baktığımızda dolar fiyatının kritik seviyeye ulaştığını görüyoruz.Güncel dolar fiyatı kaç TL arttı ve bir dolar ne kadar oldu? Ekonomi haberlerinin ilk sıralarını dolduran dolar kuru ülkede ipleri gerdi. Sterlin’in ve Euro’nun TL değeri ne kadar oldu?

9 Mayıs 2022 tarihi pazartesi günü dolar fiyatı bulunduğu seviyeden aşağı inmedi. Haftanın ilk günü güncel döviz tablosuna baktığımızda dolar fiyatının kritik seviyeye ulaştığını görüyoruz. Bu kritik seviye ekonominin gündemini fazlaca etkiliyor ve bu durum çeşitli sektörlere de olumsuz şekilde yansıyorken vatandaşın bütçesine de darbesini vurmuş oluyor.

Güncel dolar fiyatı kaç TL arttı ve bir dolar ne kadar oldu? Ekonomi haberlerinin ilk sıralarını dolduran dolar kuru ülkede ipleri gerdi. Bu gerginlik halkın gündemine de oturdu. Sterlin’in ve Euro’nun TL değeri ne kadar oldu? İşte en güncel haliyle döviz tablosu ve dolar piyasası…

İşte canlı döviz tablosu rakamları… Dolar/TL, Euro/TL, Sterlin/TL değerleri…

Bugün Bir Dolar: 14,97 Türk Lirasına tekabül ediyor.

Bugün Bir Euro: 15,73 Türk Lirasına tekabül ediyor.

Bugün Bir Sterlin: 18,38 Türk Lirasına tekabül ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.