Dolar Uzmanı Tarih Verdi! İşte Aralık Ayında Doların Fiyatı..

Dolar Uzmanı Tarih Verdi! İşte Aralık Ayında Doların Fiyatı..

Dolar uzmanı İslam Memiş'in açıklamaları gündem oldu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü isim neler söyledi? İşte detaylarıyla birlikte dolar ve altın uzmanın önemli ifadeler ve çeşitli analizler sizlerle...

Dolar ve altın uzmanı olarak bilinen İslam Memiş, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Kendisine sorulan soruları içtenlikle yanıtlayan ünlü isim, dolar hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Öyle ki dolar için nasıl bir analizde bulundu? Güncel detayları sizlerle paylaşacağız.

İslam Memiş'ten Şok Açıklama

İslam Memiş, yaptığı açıklamada çeşitli ifadelere yer verdi. Dolar için ,“Dolar yıl sonuna kadar 20-21 lirayı bulabilir. Ancak ne kazandırır? Karşısında Euro ve Sterlinin daha fazla değer kaybettiğini göz önünde bulundurmak lazım. Orta ve kısa vadede ataklarını devam ettirebilir ancak uzun vadede borsa, altın ve gümüşün getirisi daha fazla olabilir.”

Kritik Zamanlar!

Doların düşeceğine ilişkin iddiaları tiye alan İslam Memiş “Bu iddialar piyasa koşulları ile ters. Dolar düzeltme yapabilir, 20-21 lira aralığından 17-18 lira aralığına düşebilir. 10 lira olmaz” açıklamasında bulundu. Öte yandan “Enflasyonun düşmesi fiyatların düşeceği anlamına gelmiyor. Biz paramızı enflasyona karşı nasıl koruruz, buna bakalım. Dünyada enflasyonun topyekün artması tesadüf değil. Tüm merkez bankaları yeni dijital paralara geçiş yapacaklar, finansal piyasalar resetlenecek. İnsanları fakirleştirmenin ve sisteme muhtaç etmenin en kolay yolu enflasyondur” ifade etmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.