Elektrik Faturanız Düşük Gelsin İstiyorsanız Buna Dikkat!

Elektrik Faturanız Düşük Gelsin İstiyorsanız Buna Dikkat!

Elektrik faturası düşük gelsin ve aynı zamanda daha az para ödeyeyim derdinse iseniz sizlere tavsiyede bulunalım. Bu tavsiyeye göre elektrik faturanız çok daha az gelecektir. Tasarruf yaparak artan enerji fiyatlarına rağmen az ödeme yapmanın tam da sırası.

Elektrik faturası ile ilgili tasarruf önerilerinde bulunacağız. Eğer daha düşük faturalar gelsin istiyorsanız bunları mutlaka yapın. Yoksa fatura sandığınızdan daha fazla gelebilir. Öte yandan son zamanlarda artan elektrik ve diğer enerji fiyatlarından ötürü vatandaşlar tasarrufa daha fazla önem vermeye başladı. Bu kış mevsiminde de faturaları daha düşük getirmek aslında bakarsanız mümkün.

Elektrik Faturası Nasıl Düşük Gelir?

Elektrik faturasının düşük gelmesi için yapmanız gereken şey bellidir. Öncelikli olarak belirli zaman aralıklarında faturaların daha az geldiği bilinmekte. Bunu fırsat bilerek o zaman aralıklarını iyi değerlendirmelisiniz. Üstelik gece saatlerinde olabildiğince beyaz eşya çalıştırmamaya dikkat edin.

  • İlk zaman dilimi 06:00 ile 17:00 saatleri arasındaki gündüz dönemi oluyor. Gündüz dönemindeki fiyat tarifesi ortalama bir değer oluyor.
  • İkinci zaman dilimi olan 17:00 ile 22:00 saatleri arası ise puant dönemi olarak geçiyor. Bu zaman dilimi, elektriğin en pahalı olduğu zaman dilimidir.
  • Üçüncü zaman dilimi ise, elektriğin en ucuz olduğu 22:00 ile 06:00 saatleri arası oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.