Elektrik Faturası Derdi Ortadan Kalkıyor! Bu Haber Sizi Çok Sevindirecek..

Elektrik Faturası Derdi Ortadan Kalkıyor! Bu Haber Sizi Çok Sevindirecek..

Vatandaşlarımızın son zamanlarda en çok şikayet ettiği konulardan biride çok yüksek tutarlarda gelen elektrik faturaları. Ama bu konuyla ilgili en yetkili kurumdan elektrik faturalarınızdan nasıl tasarruf sağlayacağınız konusunda çok çarpıcı açıklamalar geldi.

Tıpkı doğalgaz, benzin, motorin ve daha birçok şey gibi elektriğe de çok büyük zamlar geldi. Üst üste gelen bu zamların arından vatandaşta elektrik faturalarını nasıl azaltabileceğine dair yollar aramaya başladı. Vatandaşlarımız bu konuda sık sık araştırmalara başvurunca bu konuda ki en yetkili kurum nasıl tasarruf sağlanacağını ilk kez kendisi aktardı.

EPDK açıkladı! Bu yolla elektrik faturalarınızda büyük indirime gideceksiniz...

EPDK'nın yeni açıklamalarına göre elektrik faturalarına kilovatt sınırının getirilmesi kararlaştırılıyor. Bu sınır kararının kesinleşip, resmileşmesinin ardından belirtilen sınır geçilmediği takdirde vatandaş ay sonunda daha az bir fatura tutarı ile karşılaşacak. Bu sayede birçok vatandaşımız çok yüksek gelen fatura tutarlarına çare bulmuş olacak.

Fatura tutarları neye göre belirlenecek ?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi fatura tutarları için yetkili kurum tarafından belirli bir sınır belirlenecek. Bu sınırı geçmeyen vatandaşlar daha az bir elektrik faturasıyla karşı karşıya gelecekken, sınırı aşan diğer vatandaşlar ise kullanımlarına göre ücretlendirilecek. Ve tabi sınırı aşanlar daha yüksek bir fatura tutarından sorumlu olacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.