Elektrik Faturası Yüksek Geldi Nereye İtiraz Edebilirim! Elektrik Faturası İtiraz Hattı Tüm Bilgileri..

Elektrik Faturası Yüksek Geldi Nereye İtiraz Edebilirim! Elektrik Faturası İtiraz Hattı Tüm Bilgileri..

Elektrik faturası fazla geldi ise ne yapılmalı? İtiraz dilekçesinin yazılacağı yer ve fatura şikayet hattı gibi çeşitli detaylardan söz edeceğiz. Faturası yüksek gelen vatandaşlar geri ödeme alabilir. Bunun için gerekli yerlere başvurması şarttır. İşte elektrik faturası itirazına dair merak edilenler...

Elektrik faturası, kimi zaman beklentilerimizin çok üzerinde gelebilir. Haliyle faturaya itiraz etmek de bizim hakkımız. Dağıtıcı şirkete yapacağınız itiraz ile inceleme başlatabilirsiniz. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu üzerinden de itiraz etmek mümkündür. Dolayısıyla çeşitli iletişim bilgilerini bilmenizde fayda var.

İtiraz Dilekçesi Yazmalısınız

İtiraz dilekçesi yazarak elektrik faturanızın beklentilerinizin üzerinde geldiğini belirtmeniz gerekiyor. Böylelikle sizler de hızlı şekilde işlem yapabileceksiniz. Normalde faturalar kolay kolay yanlış okunmaz fakat bu hiçbir zaman okunmayacağı anlamına gelmiyor.

EPDK'ya Başvurabilirsiniz

EPDK'ya şikayet numarası ve adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Böylelikle gerekli şikayette bulunarak resmi inceleme başlatmanız mümkündür. Genel itibariyle telefon üzerinden yapılan görüşmeler büyük ölçüde işinizi karşılayabilir. Ancak sizler EPDK adresine de uğrayabilir veya dilekçe ile faks üzerinden işlem yapabilirsiniz. Elektrik faturanızın incelenmesi ve fazladan yapılan ödemenin tarafınıza gönderilmesi oldukça önemli. İletişim adreslerine gelecek olursak:

ADRES: Mustafa Kemal, 2078. Sk. No:4, 06510 Çankaya/Ankara.

TELEFON: (0312) 201 40 00

FAKS: (0312) 201 40 50

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.