Emekli İkramiyesi 3 Bin TL Birden Hesaplara Yatacak! Bakan Resmen Açıkladı

Emekli İkramiyesi 3 Bin TL Birden Hesaplara Yatacak! Bakan Resmen Açıkladı

Emeklilere verilecek bayram ikramiyesine ilişkin merak edilenler yanıt bulmak üzere. 2022 yılında emekliler ne kadar ödeme alacak? Pek çok emeklinin aklında rakam ortaya çıktı. İşte emekli vatandaşların Kurban ve Ramazan Bayramı'nda alacağı ikramiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama...

Emekli ikramiyeleriyle ilgili çok fazla haber yapılıyor. Peki emekliler Ramazan Bayramı ile birlikte ne kadar ikramiye alacak? Artık hem Ramazan hem de Kurban Bayramı'nda verilen emeklilik ikramiyesi, daha fazla dikkat çekiyor. Üstelik geçtiğimiz yılın üstüne bir zam daha yapılarak ikramiyenin verilmesi kararlaştırılacak. Çeşitli ödeme tahminleri yer alsa da kesin açıklamanın hükümet kanadından gelmesi planlanıyor. Dolayısıyla beklentilerin henüz bir anlam ifade etmediğini belirtelim.

İkramiye Kaç TL Oldu?

Emeklilik ikramiyesinin 1100 TL olduğu bilinmekte. 2021 yılında bu miktara göre ödeme yapılmıştı. Şimdi ise emeklilere yapılacak ödeme merak ediliyor. Tahmini olarak 1800 ila 2000 TL arasında bir ikramiyenin verilmesi beklenmekte. Ancak bazı emeklilerin ve sendikaların beklentileri çok daha yüksek.

3000 TL İkramiye Olur mu?

Emeklilik ikramiyesinin 3000 TL olup olmayacağı merak edilmekte. Dolayısıyla emeklilerin beklentisi 3000 TL seviyesinde. Ancak bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise kesin değil. Dolayısıyla yakın zamanda bir açıklama yapılması ve emeklilik ikramiyesi hakkında bilgi verilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.