Emeklilere Verilecek Yeni Yıl İkramiyesi Belli Oldu! 2022 Emekli İkramiye Ödemeleri

Emeklilere Verilecek Yeni Yıl İkramiyesi Belli Oldu! 2022 Emekli İkramiye Ödemeleri

Emeklilerin sahip olacağı promosyon ödemelerine ilişkin yeni bir güncelleme yaşandı. Yılbaşı ikramiyesi niteliğinde olan bu durumla birlikte 2022 yılında binlerce emekli ödemelerin tadını çıkaracak. Nakit para için bankaların çeşitli fırsatları bulunuyor. Garanti Bankası ve Ziraat Bankası emekliye ne kadar para verecek?

Emekli vatandaşlar, düzenli olarak aldıkları ikramiyelerle tekrar gündeme geldi. 2022 yılında SGK emeklileri çeşitli fırsatlardan yararlanabiliyor. Özellikle de bankaların tanıdığı bu fırsat doğrultusunda emekli ikramiyesi ödemesi yapılacak. Peki bu ödemelerden kimler yararlanabiliyor? Pek çok kişinin merak ettiği gelişmelere göre Garanti ve Ziraat Bankası'nın kampanyalarını inceleyeceğiz.

3 Yıla Karşılık Emekli İkramiyesi!

Bankalara vereceğiniz 3 yıllık sözle birlikte pek çok kişi emekliliğin tadını çıkaracak. Emekli maaşınızı 3 yıl anlaştığınız bankadan alırsanız sizler de emekli promosyonu ödemesini alabileceksiniz. Maaşınızın miktarı bu noktada çok önemli. Ne kadar fazla maaş alırsanız o kadar fazla promosyon ödemesi almaya hak kazanacaksınız. Elbette belirli limitler bulunuyor.

Ziraat Bankası'ndan Kampanya!

Ziraat Bankası, 1500 TL altı emekli maaşı alanlara 500 TL ödeme yapacak. 1500 - 2500 TL arasında ise 625 TL ödenecek. 2500 TL ve üstü emekli maaşı alıyorsanız da 750 TL ödemenizi alabilirsiniz.

Garanti Bankası Promosyon Müjdesi!

Garanti Bankası'nda ödenecek miktarlar değişkenlik gösteriyor. 1500 TL ve altı emekli maaş alıyorsanız 1000 TL ödeme yapılacak. 1500 - 2500 TL arası 1250 TL ve son olarak 2500 TL üzerinde 1500 TL promosyon ödemesi veriliyor. Anında yapılacak bu ödemeler için pek çok emekli vatandaş başvuruda bulundu bile.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.