Emeklilerin Yüzünü Güldürecek Haber Yeni Geldi! Bu Banka Emeklilere 100 Bin TL Birden Veriyor..

Emeklilerin Yüzünü Güldürecek Haber Yeni Geldi! Bu Banka Emeklilere 100 Bin TL Birden Veriyor..

Emeklilerle ilgili çeşitli gelişmeler gözler önüne serildi. İhtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi verilecek. Peki ya aranan şartlar nelerdir? Hangi banka 100 bin TL'lik krediyi tek seferde veriyor? Detaylarıyla birlikte merak edilenler aktarılacak.

Emeklilere verilen kredi fırsatı büyük ses getirecek. Öyle ki ihtiyaç kredisi çekmek isteyenleri bekleyen bu gelişme şaşırttı. Çünkü Garanti Bankası'ndan önemli bir kampanyanın sinyali verildi. Sizler de başvuru yaparak ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi çekebilirsiniz. Peki ya bunun için hangi şartları karşılamak gerekiyor? Borç kapatmak isteyen emeklilerin de bu fırsatı değerlendireceği tahmin ediliyor.

Garanti Bankası'ndan Fırsat!

Garanti Bankası, 100 bin TL'lik kredi için müjdeyi verdi. Eğer sizler de ihtiyaç kredisi çekmek istiyorsanız bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. Öte yandan bir diğer gelişme ise başvuru şartlarıyla ilgiliydi. Emeklilere gelir belgesi şartı aranmaksızın başvuru yapma imkanı tanınıyor.

Kampanya Ne Zaman Sona Erecek?

Garanti Bankası'nın sunacağı fırsat ve çok daha fazlasına ilişkin yapılacak açıklamalar dikkat çekiyor. İhtiyaç kredisi kampanyası için herhangi bir net tarih verildi ise resmi internet sitesi üzerinden duyurulacaktır. Dolayısıyla resmi internet sitesi üzerinden bilgi edinebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.