Emekliye Müjde! 2. 750 TL Hesaplarda Olacak!

Emekliye Müjde! 2. 750 TL Hesaplarda Olacak!

Birçok banka emekli vatandaşlara yönelik kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Fakat bu kampanyalardan yararlanmak için mutlaka o bankanın müşteri olmak şart. Emeklilerin yüzünü güldüren kampanyalar haberin devamında...

QNB Finansbank’ın yaptığı duyuruda emekli vatandaşın yüzünü güldürdü. Banka tarafından yapılan açıklamada, emekli maaşını QNB Finansbank’a taşıyanlara 3 senelik bir anlaşma teklifi sunuyor.Bu teklife göre vatandaşların hesaplarına 2 bin 750 Lira nakit yatırılacak. Bu haber emekli vatandaşların yüzünü güldürdü. Fakat bu kampanya bin 500 TL’den fazla maaşı olan emeklilere özel olarak sunuluyor. Şartları taşıyan emeklilere müjde niteliğindeki duyuru yüzleri güldürdü.

Emekli Vatandaşlara Mujde!

Emekli maaşını QNB bankalarından alan CardFinans Emekli kredi kartına alan vatandaşlara müjdeli bir haber geldi. Alınan bilgiye göre yılda 360 TL’ye varan indirimlerden yararlanma imkanına da sahip olacak. QNB Finansbank tarafından yapılan duyuru vatandaşın yüzünü güldürmeyi başardı. Aylık 1.499 TL'den az kazananlara 1.850 TL, aylık 1.500 TL ile 2.499 TL arasında kazananlara 2.300 TL, 2.500 TL ve üzeri kazananlara 2.750 TL vatandaşa ödenecek. Fakat bu uygulamadan yararlanmak isteyen vatandaşlar ise bankanın müşterisi olmalı. Yani banka müşterisi olmayan vatandaş bu imkanlardan yararlanamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.