Emekliye Promosyon 1700 TL'ye Çıktı! Hangi Bankalar Emekliye Ödeme Yapacak?

Emekliye Promosyon 1700 TL'ye Çıktı! Hangi Bankalar Emekliye Ödeme Yapacak?

Bankaların yapmış olduğu promosyon ödemelerinde yeni gelişmeler paylaşıldı. Artık daha fazla emekli promosyon ve ikramiye ödemesi yapılacak. Peki hangi bankalar yüksek ödeme yapıyor? 1750 TL ödeme yapan banka bile bulunmakta. İşte en yüksek promosyon ödemesi yapan bankalar...

Emekli vatandaşların merakla beklediği promosyon gelişmesi yayınlandı. Promosyon ödemelerini almak isteyenler banka seçmeye başladı bile. Çünkü pek çok banka farklı teklifler ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Eğer sizler de emekliliğiniz ile ödeme almak istiyorsanız bankaların sunduğu teklifleri tek tek incelemelisiniz. Sizler için seçmiş olduğumuz bazı bankalar oldukça uygun fırsatlarla geliyor. 3 yıl boyunca o bankadan maaş almanız durumunda promosyon ödemesi sahibi olacaksınız.

Hangi Bankalar Promosyon Veriyor?

Yapıkredi Bankası'nın vermiş olduğu promosyon ödemelerinde, 1500 TL altı emekli maaşı alanlar 1200 TL kazanacak. 1500 - 2500 TL arasında alanlar ise 1500 TL ödemenin sahibi olacak. 2500 TL üstü alan emeklilerin ise 1750 TL alacağı açıklandı.

Garanti Bankası ise 1500 TL altı emekli maaşlarında 1000 TL ödeme yapacak. 1500 - 2500 TL arasındaki maaşlarda ise 1250 TL verecek. 2500 TL üzerinde emekli maaşı alıyorsanız size verilecek emekli promosyonu tutarı 1500 TL.

Nakit Olarak Verilecek

Bankalar emekli promosyon ve ikramiye ödemelerini hızlı şekilde yapacak. Nakit olarak verilmesi planlanan ödemelerle ilgili son gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.