Ev Hanımlarına Kredi İmkanı! Kadınlara 15 bin TL Kredi Veren Bankalar

Ev Hanımlarına Kredi İmkanı! Kadınlara 15 bin TL Kredi Veren Bankalar

Ev hanımları kredi çekmek istiyorsa bazı bankalara başvurabilir. Dijital uygulama üzerinden hızlı bir şekilde kredinizi sorgulayabilirsiniz. Ev hanımları 15 bin TL'lik krediyi hızlı bir şekilde alabilmekte. Düşük faiz oranı ve yüksek vadelerle kredi çekmek için ev hanımlarına sunulan şartlar nelerdir?

Kredi çekmek isteyen ev hanımları için benzersiz bir fırsat geldi. Kredi için gerekli olan şartlardan biri de ev hanımı olmak. Faiz oranından kredi miktarına kadar ev hanımlarını kapsayan bu kampanyayı hangi bankalar yürütüyor? Ev hanımlarına kredi veren bankaları sizler için listeledik. Pek çok bankadan kredi çekebilir ve düzenli olarak ödeyebilirsiniz.

Garanti Bankası Ev Hanımı Kredisi

Ev hanımları Garanti Bankası üzerinden kredi çekebilmektedir. 36 ay vade ile 150 bin TL'ye varan kredi miktarlarıyla sizler de kredi sahibi olabilirsiniz. Bankanın sunduğu koşullar arasında ev hanımı olmak da ayrı bir öneme sahip. Krediyi nasıl ödeyeceğinize dair güvence verdiğiniz sürece kredi çekmek oldukça kolay gözüküyor. Uygulama üzerinden yapacağınız başvuru neticesinde detaylı şartları da öğrenebilirsiniz.

QNB Finansbank Ev Hanımı Kredisi

Aylık faiz oranıyla ev hanımlarına güzel krediler veriliyor. QNB Finansbank ise 1.71 faiz oranının yanı sıra 85 bin TL'ye varan krediler vermektedir. Bu kredi neticesinde pek çok kişi vade sayısını merak ediyor. 36 ay vade ile kredinizi ödeyebilirsiniz. Detaylı şartları QNF Finansbank şubelerine giderek öğrenmeniz mümkündür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.