EYT Düzenlemesi Beklenirken Milyonlara Erken Emeklilik Müjdesi!

EYT Düzenlemesi Beklenirken Milyonlara Erken Emeklilik Müjdesi!

Erken emeklilik fırsatlarını değerlendirmek isteyenler, EYT ile birlikte bazı detaylara da hakim olacak. Son zamanlarda 1,5 milyon EYT'linin ilk etapta emekli olacağı belirtiliyor. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenleri aktarıyoruz. Öyle ki bizleri çeşitli detaylar da bekliyor. Erken emekli nasıl olunacak?

EYT düzenlemesi bir yana 2023 Ocak ayından itibaren kimler erken emekli olabilecek merak ediliyor. Güncel gelişmeleri ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. Bu noktada neler bildiğimizi de paylaşacağız. Öte yandan çeşitli detaylara yer veriyor olacağız. EYT düzenlemesinin yanı sıra kimler erken emeklilik hakkı elde edecek? Güncel bilgiler haberimizde yer alıyor.

Doğum Borçlanmasında 6 Yıl Erken Emeklilik!

Doğum borçlanması ile birlikte kadınların erken emeklilik konusunda avantajlı olduğu belirtiliyor. Peki ya bu konu hakkında neler bilmekteyiz? Güncel detayları sizlerle paylaşırken bir yandan da bilinmeyenleri aktarıyoruz. Doğurduğunuz çocuk başına 2 yıl olmak üzere, toplamda 6 yıla kadar erken emeklilik hakkı elde edebilirsiniz. Bu noktada doğum borçlanması yani sigorta prim borçlanması ile toplu ödeme yapabilirsiniz. Sonrasında ise emekliliğe bir adım daha yaklaşacaksınız.

Asker Borçlanması ile Erkeklerde Erken Emeklilik

Asker borçlanmasına dair bizleri bekleyen detaylar yanıt buluyor. Öyle ki güncel gelişmeler ışığında, askerlik süresi ile birlikte sigorta prim borçlanmasında bulunabilirsiniz. Bu sayede erken emekli olma ihtimaliniz daha da artacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.