EYT Formülü Belli Oldu mu? 45 Yaşından İtibaren Emekliliğin Önü Açılacak mı?

EYT Formülü Belli Oldu mu? 45 Yaşından İtibaren Emekliliğin Önü Açılacak mı?

EYT formülü ile ilgili bazı detaylar paylaşıldı. 45 yaşından 50 yaşına kadar emeklilik için düğmeye basıldı mı? Bakan Vedat Bilgin'den gelen açıklama herkesi heyecanlandırdı. Milyonlar bu haberin detayını bekliyor. İşte güncel gelişmelerle birlikte emeklilikte son durum haberimizde...

EYT ile ilgili çalışmaların sürdüğü belirtiliyor. Öte yandan TBMM'nin açılmasıyla birlikte yeni dönemde çalışmalar hızlandırılacak. Çeşitli formüllerin masaya yatırıldığı iddia edilse de bakanlıktan bir açıklama geldi. Prim gününe göre emeklilik için çeşitli adımlar mı atılıyor? 45 yaşından itibaren emeklilik için düğmeye basıldı.

Bakanlıktan Açıklama Geldi!

Bakan Vedat Bilgin, yaptığı açıklamada "Sizin de çok iyi bildiğiniz üzere EYT ve öğretmenlerimiz konusunda da ilgili bakanlıklarımızla koordineli çalışmalarımız uzun süredir devam ediyor. Anlaşılan bizi yakından takip ediyorsunuz. Bizi izlemeye devam edin" ifadelerine yer verdi.

EYT Formülü Hakkında da Konuştu

Öte yandan Bakan Vedat Bilgin, yaptığı açıklamada EYT formülü ile ilgili "Hollanda, Almanya modellerinden bahsediliyor. Bu doğru değil." sözlerini kullandı. Dolayısıyla formülün tek olması milyonları harekete geçirdi. Bakalım EYT'liler ne zaman maaş almaya başlayacak hep birlikte göreceğiz. Güncel detaylarla birlikte çeşitli gelişmelerin yaşanması muhtemel gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.