EYT İçin Formüller Belli Oldu mu? Emeklilikte Yaş Bekleyenlere Aralık'ta Sürpriz!

EYT İçin Formüller Belli Oldu mu? Emeklilikte Yaş Bekleyenlere Aralık'ta Sürpriz!

EYT'lilerin merakla beklediği emeklilik kararına ilişkin çeşitli detaylar paylaşıldı. Öte yandan Çalışma Bakanı'ndan gelen açıklamada Aralık ayına işaret edildi. Peki ya düzenlemede bizleri neler bekliyor? Sigorta primleri ve çalışma süreleri ön plana mı çıkacak? İşte merak edilen sorular ve yanıtları...

Emeklilikte yaş bekliyorsanız EYT düzenlemesinde ne gibi gelişmeler yaşanıyor merak edebilirsiniz. Güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde olacak. Öte yandan bakanlıktan gelen açıklama da büyük öneme sahip. Sizlere güncel bilgiler vereceğiz ve bunun yanı sıra neler olacağı hakkında formüllerden söz edeceğiz.

EYT Formülleri Belli Oldu mu?

EYT'lilerin formülü hakkında ne gibi gelişmeler yaşanıyor? Milyonlarca kişinin yakından takip ettiği detaylara ilişkin sigorta ve süre hesaplaması yapılmakta. Düzenlemenin buna göre yayınlanacağı belirtildi. Dolayısıyla detaylar ve daha fazlasına yer vereceğiz. Bakan Bilgin'in açıklaması ise çok konuşulacağa benziyor.

Aralık Ayına İşaret Edildi

Öte yandan Çalışma Bakanı Bilgin'den gelen açıklamada "Bu konudaki teknik çalışma biraz daha zaman alacak, tek bir formül üzerinde duruyoruz ama henüz sonuçlandırmadık. EYT Aralık ayı gibi gündeme gelir" ifadesine yer verilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.