EYT'liler İlk Maaşını Ne Zaman Alacak? EYT Yasasındaki Son Durum Açıklandı!

EYT'liler İlk Maaşını Ne Zaman Alacak? EYT Yasasındaki Son Durum Açıklandı!

EYT'lilerin yakında alacağı ödemelere ilişkin merak edilenler yanıt buluyor. Özellikle de milyonlarca kişinin bu haberi beklediği belirtilmekte. İlk EYT maaşı ne zaman yatacak? Yasa ile ilgili son durum ve uzmanlardan gelen açıklama yanıt buldu. Detaylarıyla birlikte neler olacağı açıklanıyor.

Milyonlarca vatandaşın beklemekte olduğu EYT yasasında çeşitli gelişmeler paylaşılıyor. Kimisinin annesi babası ve kimisinin ise kendisinin bu maaşı almak üzere sabırsızlandığı belirtildi. Dolayısıyla seçimlere az bir zaman kala hem 3600 ek gösterge hem de EYT'de büyük son beklenmekte. Dolayısıyla merak edilenleri sizler için yanıtlayacağız. Emekli olmak isteyenler, ilk maaşını ne zaman alacak?

EYT Hazırlıkları Sürüyor

EYT yasasına ilişkin hazırlıkların hali hazırda devam ettiği belirtildi. Bu nedenle büyük bekleyişin hemen ardından bir tarih paylaşıldı. SGK uzmanları, bu noktada 2023 yılını hedef gösterdiler. Peki ya ilk maaş konusunda bir açıklama yapıldı mı? Güncel detayları sizlere iletiyoruz.

EYT'lilerin İlk Maaşı Ne Zaman?

EYT'liler, bir aksilik yaşanmaz ise 2023 Ocak ayında yürürlüğe girmesi beklenen yasa sonrasında Şubat ayında ilk maaşını alabilir. Elbette bu noktada kesin bilgi verilmiş değil. Ancak yakında açıklama yapılması bekleniyor. Bakalım EYT'liler uzun zamandır beklediği habere kavuşacak mı göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.