Fahiş Fiyat Artışına Yönelik Önlemler Alınıyor!  Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı

Fahiş Fiyat Artışına Yönelik Önlemler Alınıyor!  Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fahiş fiyat artışı hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Bunun dışında yurtlar hakkında da açıklamalar yaparak, ev kiralarının artmasından dolayı önlemlerin alınacağını dile getirdi. İşte haberin tüm detayları…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nda gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, fahiş fiyat artışı konusunda da açıklamalar yaptı. Emlak sektörü dışında marketlerdeki fahiş fiyat artışlarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kiralık ev bulma konusunda sıkıntı yaşayan öğrencilerin olduğuna ve bu konuda önlemlerin alınacağını açıkladı. Bunun için bakanlığın harekete geçeceğini ve fiyatların teftiş edileceğini dile getirdi. 

Fahiş fiyat artışına karşı alınacak önlemler açıklandı!

Fahiş fiyat artışına karşı alınacak önlemler açıklandı! Böyle bir adaletsizliğe ve zulme boyun eğmeyeceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu durumun sorumlusu olan bakan arkadaşlarının da bu durumu yakın takibe alacağını dile getirdi. Böylelikle fahiş fiyat artışının önüne geçeceklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, fırsatçılık yapan kişilere de gerekli cezaların uygulanacağını ifade etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burs ve yurt ücretleri hakkında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burs ve yurt ücretleri hakkında konuştu. Açıklamalarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, özellikle yurt konusunda hiçbir iktidarın yapmadığı kadar yatırım yaptıklarını söyleyerek bir milyona yakın yatak kapasitesi olan yurtların olduğunu dile getirdi. Bunun dışında önceki dönemlerde yurt konusunun söz konusu dahi olmadığını, lüks yurtlar yaptıklarını, yurtlarda çift yatak olduğunu ve modern bir şekilde yurtları yaptıklarını açıkladı. Bundan dolayı yaptıkları yurtlardan iftihar ettiklerini, Kredi ve Yurtlar Kurumunun aldığı kararlardan dolayı iftihar ettiğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burs ücretine de değinerek, iktidara geldiği gün bunları güçlendirdiğini çünkü öğrencilere çok az burs verildiğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.