Fındık Fiyatları Artacak mı? Fındık Fiyatlarına Zam mı Geliyor? Beklenen Açıklama Yapıldı..

Fındık Fiyatları Artacak mı? Fındık Fiyatlarına Zam mı Geliyor? Beklenen Açıklama Yapıldı..

Birçok ürüne zam yapılmasının ardından fındık fiyatları da merak söz konusu oldu. Fındık fiyatları hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT ortak yayınında açıklamalarda bulundu ve işte haberin detayları...

TRT ortak yayınına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeminde fındık fiyatları da vardı. Birçok vatandaş bu sene fındık fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise fındık fiyatlarının bu hafta sonu açıklanacağına Çünkü orduya gideceğini ve orada açıklama yapacağını duyurdu. Erdoğan'ın bu açıklamasının ardından üretici bu sene fındık fiyatı ne kadar olacak sorusuna ise yanıt arıyor..
2022 fındık fiyatları için gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı açıklamaya çevrildi. Çünkü fındık mevsimine girilirken fındıkların ne kadar olacağı hem üreticiyi hem de Tüketiciyi merakta bıraktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise hafta sonu Ordu'ya gidip fındık fiyatlarının açıklanacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.