Gelir Şartı Olmadan Kredi Veren Bankalar! Uygun Faiz Oranlı Limitli Kredi

Gelir Şartı Olmadan Kredi Veren Bankalar! Uygun Faiz Oranlı Limitli Kredi

Kredi çekecekler için şok müjde verildi. Geliriniz yoksa da kredi çekebilirsiniz. Üstelik üst limit 10 bin TL! Düşük faiz oranları ve yüksek vade ile belgesiz nasıl kredi çekilir? İşte belge ve gelir şartı aramayan bankaların listesi...

Kredi çekmek isteyen vatandaşlar, sabit bir yerde çalışmadıkları için gelir belgesi sunamıyorlar. Bu nedenle de kredi çekme konusunda büyük zorluk yaşıyorlar. Eğer sizler de kredi çekmek istiyor ancak belgeniz yok ise bazı bankaların tekliflerini değerlendirebilirsiniz. Düşük faiz oranlı yüksek limitli krediler için hangi bankalar teklif vermektedir? 

Gelir Şartı Yok!

Bazı bankalar gelir şartı aramaksızın faiz oranlarında değişiklik yaparak kredi olanağı sunmaktadır. Bu bankaların fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Sigortalı olmasanız da kredi notunuza ve çeşitli şartlara uymanız dahilinde bu kredileri elde etmek mümkündür!

Hangi Bankalar Kredi Veriyor?

10 bin TL'ye kadar kredi veren bankalar dikkat çekti. ING Bank 10 bin TL kredi veriyor. Bu krediyi çekecek olanlar 1,35 faiz oranı ve 3 ay ertelemeli 36 ay vade üzerinden hesaplanacak. Gelir şartı aramaksızın kredi veren Garanti BBVA'da ise faiz oranı 1,91. Vade bakımından yine 36 aylık bir seçenek sunuluyor. Denizbank 1,90 faiz oranıyla karşımıza çıkarken, Vakıfbank 1,55 ve Ziraat Bankası 1,63 oranlarına sahip. Halkbank'da da 1,63 faiz oranı verilmektedir. 10 bin TL'lik kredi için ortalama bu faiz oranları ile kredi çekmek mümkün. Kredi notunuzun düşük olmamasına dikkat ediniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.