Güncel Döviz Kuru! Dolar Fiyatı Kritik Eşiğinde! (5 Mayıs 2022)

Güncel Döviz Kuru! Dolar Fiyatı Kritik Eşiğinde! (5 Mayıs 2022)

5 Mayıs 2022 tarihinde güncel döviz kuru günün doğuşundan itibaren genel grafiğini nasıl başlattı. Döviz borsasında dolar fiyatı kritiğin eşiğine yaklaştı. Bugün sterlin fiyatı ve Euro fiyatı ne kadarlık artışla kaç TL’ye eşit duruma geldi? Haftanın dördüncü günü doların piyasası yine şaşırtmadı. 5 Mayıs dolar fiyatı kaç Türk lirası ile hangi seviyeyi gösterdi? Dolar/TL Euro/TL değerleri ne oldu?

5 Mayıs 2022 tarihinde güncel döviz kuru günün doğuşundan itibaren genel grafiğini nasıl başlattı. Döviz borsasında dolar fiyatı kritiğin eşiğine yaklaştı. Bugün sterlin fiyatı ve Euro fiyatı ne kadarlık artışla kaç TL’ye eşit duruma geldi? Haftanın dördüncü günü doların piyasası yine şaşırtmadı. 5 Mayıs dolar fiyatı kaç Türk lirası ile hangi seviyeyi gösterdi? Dolar/TL ve Euro/TL değerleri vatandaşı nasıl karşıladı? Sabit konumundan taviz vermeyerek bir lira bile aşağı düşmeyen dolarda son gelişme haberimizde.

ekonomi haberleri / Altın piyasasına bakmışken Dolar piyasasının genel durumu günü kurtarmak isteyen vatandaşa nasıl yansıdı? İşte güncel fiyat rakamlarıyla döviz borsası.

Bir Dolar: 14,75 Türk Lirasına eşit

Bir Euro: 15,66 Türk Lirasına eşit

Bir Sterlin: 18,51 Türk Lirasına eşit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.