Hafta Başı Altın, Dolar, Benzin ve Motorin Fiyat Artışları Devam Edecek mi? Merkez Bankası Açıkladı!

Hafta Başı Altın, Dolar, Benzin ve Motorin Fiyat Artışları Devam Edecek mi? Merkez Bankası Açıkladı!

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalede bulunmasının ardından altın, dolar, benzin ve motorin fiyatlarında da hareketlenme yaşandı. Türkiye'nin bu askeri müdahaleden nasıl ve ne derece etkileneceği de şimdiden merak söz konusu oldu. İşte haberin tüm detayları...

24 Şubat tarihinde Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalede bulunmasının ardından dünyada tüm dengeler değişti. Bu saldırıdan Türkiye ekonomik olarak etkileniyor. Çünkü Rusya'nın ayağının ardından dolar, altın, benzin ve motorin de de fiyat artışı yaşandı.

Türkiye Ekonomik Olarak Etkileniyor

Dolar kuru benzin ve motorin fiyatlarına da yansıdı. Alınan bilgiler neticesinde Petrol fiyatları ve dolardaki yükseliş benzin ve motorin fiyatlarına da zam getireceği söyleniyor. ekonomist Remzi Özdemir de sürücülere kötü haberi vererek zam yapılabileceğini söyledi. Rusya’nın Ukrayna’ya askeri müdahalesi, piyasaları alt üst etti.

Benzine Bir Zam Daha Geliyor!

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmeye yönelik yaptığı atak sonrası benzine 1,61 TL zam geleceği açıklandı. Bunun dışında motorin grubuna da 1,51 TL fiyat artışı bekleniyor. Bu durum karşısında tepkisini belli eden vatandaşlar, ekonomik olarak etkilendiklerini dile getirdi. Bu açıklamanın ardından fiyat değişikliğinin hangi tarih aralığında yapılacağı ise henüz netlik kazanmadı. Vatandaşlar ise benzin ve motorin fiyatlarına ne zaman zam yapılacağını sorguluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.