Halkbank Düşük Faizle İhtiyacı Olanlara 30 Bin TL Kredi Verecek!

Halkbank Düşük Faizle İhtiyacı Olanlara 30 Bin TL Kredi Verecek!

Halkbank'ın verdiği kredilere bir yenisi daha eklendi. İhtiyaç kredisi kapsamında vatandaşa önemli krediler ve düşük faiz oranları sunuluyor. Üstelik vade sayısı da yüksek tutularak rahat bir ödeme sağlanmakta. 30 bin TL'lik kredi için faiz, vade ve başvuru şartları nedir?

Halkbank, devlet bankası olarak vatandaşın zor zamanlarında yanında olmaya devam ediyor. Uygun faiz oranları ve vade imkanları sayesinde 343 TL'lik ödemeye 30 bin TL'lik ihtiyaç kredisi verileceği vurgulandı. Pandemide geçinemeyenlerin değerlendirebileceği güzel bir kampanya oldu. Son zamanlarda işsizlik ve para kazanma ile ilgili yaşanan sorunlar vatandaşı çileden çıkardı. Bu nedenle önümüzdeki birkaç ay ve belki daha fazlası için vatandaşı idare edebilmek adına kredi kampanyaları oluşturuldu.

Halkbank 30 Bin TL Kredi Şartları

Halkbank ile 30 bin TL kredi çekmek isteyenlerin faiz ve vade bilgilerini de merak ettiği görülüyor. Faiz oranı ve vade sayısına ilişkin güncel bir bilgi verilmedi. Dilerseniz banka şubelerine başvuruda bulunabilir ve detayları öğrenebilirsiniz. Kredi sicil durumunuza göre farklı bir faiz oranı ve vade sayısının teklif edilmesi mümkün olabilir. Ancak söz konusu gelişmelerin yanı sıra farklı kredi kampanyaları da vatandaşın dikkatini çekiyor.

20 bin TL İhtiyaç Kredisi!

Halkbank, kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. 20 bin TL'lik kredi için yalnızca 1,61 faiz oranı ve 36 ay da vade seçeneği sunuyor. Eğer bu şekilde ödemeyi kabul eder iseniz aylık ödeme miktarı ortalama 776,11 TL olacaktır. ihtiyaç kredisi kapsamında para desteği ile maddi sorunlarını çözecek herkes bu kampanyadan faydalanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.