Hayaldi Gerçek Oluyor! SSK ve Bağkur'lular 8 Yıl Erken Emekli Olabilirsiniz! Sakın Kaçırmayın!

Hayaldi Gerçek Oluyor! SSK ve Bağkur'lular 8 Yıl Erken Emekli Olabilirsiniz! Sakın Kaçırmayın!

SSK ve Bağkur'lu olanlara müjdeli haber geldi. Erken emekli olma fırsatları var. Yapılması gereken bazı işlemler mevcut. Nasıl erken emekli olabilirim? Nasıl 8 yıl erken emekli olabilirim?

Erken emeklilik müjdesi! SSK ve Bağ-Kur’lu, emekli sandığına bağlı olan herkesin önü açıldı. Uzun yıllar boyunca emekli olmak için çalışan aynı zamanda emekli olduktan sonra da yüksek maaşı almak isteyen milyonlarca kişinin önü açıldı. Erken emeklilik için formüller arayan vatandaşlara son dakika haberi olarak Müjdeli Haber geldi.

Devletin sağladığı imkanları değerlendirerek hem erken emekli olmak hem de yüksek maaş almak mümkün. Üstelik de bağlı olduğunuz kurum fark etmiyor. SSK, BAĞ-KUR ve emekli sandığına bağlı olanlar bu formülü değerlendirerek erken emeklilik fırsatını elde ediyor. İşte erken emeklilik için herkesin İşine çok yarayacak o formül…

Erken Emekli Olma Şansı!

Uzun zaman boyunca çalışmaya gerek kalmadan, yaş beklemeden emekli olmak herkesin hayali. Bildiğimiz üzere ülkemizde emekli olmanın bir takım şartları bulunmakta. Ancak bu formülü uygulayanlar 8 yıl erken emekli olma fırsatını elde ediyor. Üstelik ve bağlı olduğunuz kurum fark etmiyor. Yani SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı fark etmeden bunları yaparak erken emeklilik fırsatını elde edebilirsiniz.


ESNAF İÇİN ERKEN EMEKLİLİK FORMÜLÜ

Yıllar boyunca çalışan ve bunun sonrasın da emekli olup maaş almak isteyen vatandaşlar için müjdeli haber geldi. Ülkemizde son dönemlerde yaşanan ekonomik sıkıntılar sonrasında özellikle esnaflar dükkanlarını kapatmak zorunda kalmıştı. Ama bir yandan da emekli olup rahat bir hayata devam etmek isteyenler kıt kanaat geçirerek film ödemeyi sürdürmeye çalışıyor. Emekli olunca yüksek maaş almak isteyen ve erken emekli olmak isteyen vatandaşlar için devletten yeni bir fırsat geldi. Böylelikle erken emekliliğin kapıları aralanmış oldu. Ancak erken emekli olmak için Tabii ki birtakım şartları yerine getirmek gerekiyor. Bu şartları sağlayanlar 8 yıl erken emeklilik fırsatını elde ediyor ve Emekli olduktan sonra da yüksek maaş alıyor.

ERKEN EMEKLİLİK ŞARTLARI

Esnafların 1800 gün prim ödemesi ve 10 yıl sigortasını eksiksiz olarak doldurmaları durumunda sağlık raporu alarak emekli olmaları mümkün. Erken emeklilik için hastaneden rapor almak gerekiyor. Bunun içinde kurul karşısına çıkmanız şart. Erken emeklilik başvurusu için Bulunduğunuz il ve ilçede bulunan SGK müdürlüklerine başvuru yaparak sevkinizi isteyebilir daha sonrasında da hastaneden rapor almak için kurul karşısında çıkabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.