Honda City Fiyatını Yarıya Düşürdü! Honda Bayileri Yetişemiyor

Honda City Fiyatını Yarıya Düşürdü! Honda Bayileri Yetişemiyor

Honda City 2022 yılı itibariyle önemli bir düşüşe imzasını attı. Fiyatlarda yaşanan gelişmeler dikkat çekti. Peki otomobil şu an için kaç TL'den satılıyor? Güncel fiyatlara baktığımızda otomobile gelen indirimin nedeni de ortaya çıktı. Şubat ayında aracın değerine ilişkin bilinmeyenleri açıkladık...

Honda City, Şubat ayı itibariyle fiyatlarda ciddi bir indirim yaptı. Honda'nın bu model için yaptığı indirim büyük dikkat çekiyor. Fiyat listesine bakıldığında ise sıfır otomobil satın almak isteyenlerin bu listeye göz atacağı düşünülüyor. Peki Honda bu indirimi neden yaptı? Öncelikli olarak ÖTV matrah indiriminden ötürü pek çok aracın fiyatı düştü. Bu düşüşün yanı sıra Honda'nın normal kampanyalı fiyatı da eklenince araç fiyatlarında değişiklik yaşandı. 2022 yılı Şubat ayı itibariyle güncel fiyatları gözler önüne serildi.

Otomobil Satın Alacaklar Müjde!

Pandemiyle birlikte artan araç fiyatları, müşterilerin moralini bozuyordu. Çünkü biriktirilen paralara artık çok daha düşük modellerde araçlar satın alınmakta. Fiyatlar iki katını da geçti. Hal böyle olunca otomobil şirketlerinin indirim yapması ve devletin ÖTV'yi düşürmesi bekleniyordu. Matrah dilimindeki indirimden sonra bazı otomobil şirketleri de indirim yapmayı tercih etti.

Honda City 2022 Şubat Fiyatları

Honda City satın almayı düşünenler için güncel 2022 fiyat listesi paylaşıldı bile:

1.5L VTEC Benzin Otomatik Elegance

Fiyatı: 363.982 TL

1.5L VTEC Benzin Otomatik Executive

Fiyatı: 377.204 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.