İhtiyac Sahiplerine 1500 TL Verilecek! Bakan Resmen Duyurdu..

İhtiyac Sahiplerine 1500 TL Verilecek! Bakan Resmen Duyurdu..

Bakanlıktan gelen haberle birlikte kira destekleri hesaplara yatmaya başladı. Peki ya yüksek kira nedeniyle sıkıntı çeken vatandaşlar bu destekten nasıl faydalanacak? Kira yardımında şartlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır? Kira ödemelerindeki son dakika gelişmeleri...

İhtiyaç sahiplerinin rahatlıkla alabileceği ödemeler hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Güncel gelişmelerle birlikte bu ödemeler aylık olarak hesaplara yatacak. Üstelik PTT'den ödemelerinizi alabileceksiniz.

Kira Yardımında Son Durum Nedir?

Gelir konusunda sıkıntı yaşayan ve geçim sıkıntısının yanı sıra kira ödemekte zorluk çeken vatandaşlara destek sunulacak. Bunun için önemli bir bütçe ayrıldı. Dolayısıyla her ay oturduğunuz şehre bağı olarak kira ödemesi alabilirsiniz. Kira desteğinde başvurular nereden yapılmaktadır?

e-Devlet İle Başvurmak Mümkün!

e-Devlet üzerinden kira desteğine başvuru sağlayabilirsiniz. Bu gelişme neticesinde bizleri başka neler beklemekte sizlerle paylaşacağız. Güncel olarak çeşitli gelişmeler de yanıt bulacağa benziyor. Aşağıdaki şehirler üzerinden güncel kira ödemelerini öğrenebilirsiniz:
İstanbul, İzmir, Ankara; 1.150 TL
Antalya, Bursa, Adana, Konya; 1.085 TL
Eskişehir, Mersin, Sakarya, Erzurum; 995 TL
Tokat, Çanakkale, Zonguldak; 905 TL
Düzce, Yozgat, Şırnak; 810 TL
Bolu, Bingöl; 715 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.