İkinci El Araba Fiyatları Patladı! İkinci El Otomobil Fiyatlarını Duyan Vatandaş İsyan Etti

İkinci El Araba Fiyatları Patladı! İkinci El Otomobil Fiyatlarını Duyan Vatandaş İsyan Etti

İkinci el araba fiyatları el yakmaya başladı. İkinci el araç almak isteyen veya satanlar isyan etti. İkinci el araç fiyatlarına ciddi oranda zam geldi. İkinci araç fiyatlarına ne kadar zam geldi? 2022'de ikinci el araç fiyatları ne olacak?

Döviz kurunun yükselmesiyle araç fiyatlarını ciddi oranda etkiledi. Araç sahibi olan veya araç sahibi olmak isteyenler isyan etti. Bir çok vatandaş mağdur oldu. Yeni araç almak isteyenler veya elindeki aracı yenilemek isteyenler yerine yeni araç alamadı. Galericiler sattıkları araçların yerine yenisini koyamadıkları konusunda sitem etti.

Galericiler sitesi yönetim başkanlarından gelen açıklamalarda. Uzun süredir böyle bir kriz  görülmediğini ve şuan da piyasada önlerini göremediklerini dile getirdi. Elindeki araçları sattıklarında  ise aynı sekmentte araçları sattıkları fiyata koyamadıklarını da ifade etti.

2.El Araç Satışlarından Kar Edilemiyor!

Kurun artması ile araçlardaki artışın ciddi oranda galericileri zarar ettirdiği ortaya çıktı. Sadece bir kaç gün içerisinde araçların üzerinde 20 bin TL koyduklarını söyledi. Fakat bu sefer  işe araç satışlarını durdurduğunu ifade etti.

Araç Fiyatları Düşecek mi? 2022’de Araç Fiyatları Ne Olur?

Yapılan araştırmalara göre araç fiyatlarında şuan kimse  önünü göremiyor. Her şeyin fiyatının arttığı gibi araçlarda da bu artış devam edecekmiş gibi gözüküyor. Galericiler sattıkları arabaların yerine araba koymadıklarını zarar mı kar mı ettiklerini bilmiyorlar. Kur artışı devam ederse araç fiyatlarında da artış gözükecek gibi duruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.