İŞKUR 10 Bin TL'ye Çalışacak Temizlik Görevlisi, Satış Danışmanı Arıyor!

İŞKUR 10 Bin TL'ye Çalışacak Temizlik Görevlisi, Satış Danışmanı Arıyor!

İŞKUR'un yeni iş ilanı ile birlikte KPSS sınav şartı olmadan meslek sahibi olmanız mümkündür. Temizlik görevlisi ve satış danışmanı başta olmak üzere beden iş gücüne ihtiyaç duyulan pek çok iş ilanı sizleri bekliyor. Peki ya İŞKUR ilanlarına nasıl başvuru yapılacak? 10 bin TL maaş ile çalışmak isteyenler dikkat...

İŞKUR'un güncel iş ilanlarına bir yenisi daha eklendi. 10 Bin TL aylık ödeme ile birlikte çeşitli şehirlerde çalışacak temizlik görevlisi ve satış danışmanı başta olmak üzere pek çok meslek kolunda iş gücü aranmakta. Beden gücüne ihtiyaç duyulan işlerde çalışmak isterseniz sizler de başvuru sağlayabilirsiniz.

Sınav Şartı Yok!

İŞKUR'un ilanlarında sınav şartı aranmayan pek çok iş bulunmakta. Personel alımlarına yakından göz atmak ve başvuruda bulunmak isterseniz internet sitesine giriş yapabilirsiniz. Öte yandan İŞKUR fırsatlarını değerlendirmek de sizin elinizde. Ekim ayında on binlerce kişi yeni işine kavuştu. İstihdam konusunda büyük fark yaratılıyor.

Başvuru Nası Yapılır?

İŞKUR'daki aktif olarak on binlerce kişinin arandığı iş ilanlarına göz atmak isterseniz internet sitesi üzerinden işlem sağlayabilirsiniz. Online ortamın yanı sıra İŞKUR binalarına giderek müracaat etmeniz de mümkündür. Detaylı bilgileri bu sayede öğrenebileceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.