İŞKUR 24826 Beden İşçisi Alacak! İlkokul Mezunu Şartı ile Başvurabilirsiniz!

İŞKUR 24826 Beden İşçisi Alacak! İlkokul Mezunu Şartı ile Başvurabilirsiniz!

İŞKUR beden işçisi alımına dair güncel gelişmeler yanıt buluyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve çok daha fazlası ortaya çıktı. İŞKUR'un ilkokul mezunu şartlı alımına dair genel şartlar nelerdir? İşte alımlara ilişkin başvuruların nasıl yapılacağı ve çok daha fazlası haberimizde...

İŞKUR'un ilkokul mezunu şartı ile alacağı beden işçisi alımına dair çeşitli detaylar paylaşılıyor. Güncel gelişmelerle birlikte bizleri neler beklemekte? Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken çeşitli detaylar yanıt bulacak. Öyle ki İŞKUR işe alımlarındaki şartlar da açıklandı. Sizler de ilkokul mezunu iseniz başvuruda bulunabilirsiniz.

Nasıl Başvuru Yapılır?

İŞKUR 24826 beden işçisi alımı için esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sitesine giriş yapmaları ve açılan sayfada "Meslek" bölümüne "Beden İşçisi" yazarak ara tuşuna tıklaması şarttır. Dolayısıyla bu başvuruyu yaptıktan sonraki süreç içerisinde size yanıt verilmesini beklemelisiniz. Değerlendirmeler kısa süre içerisinde tamamlanır. Başvurudaki son tarih geçtikten sonra çeşitli işlemler ortaya çıkacak.

İşe Alım Şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

En az ilköğretim mezunu,

18 ile 45 yaş arası,

Vardiyalı çalışma sistemine uygun,

Bazı firmalar tarafından B Sınıfı sürücü belgesine sahip adaylar aranmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.