İŞKUR Lise Mezunları İçin İş Alımları Başladı! İŞKUR İş Başvurusu Nasıl Yapılacak?

İŞKUR Lise Mezunları İçin İş Alımları Başladı! İŞKUR İş Başvurusu Nasıl Yapılacak?

İŞKUR, vatandaşa istihdam sağlamaya devam ediyor. Özel kurumlarla anlaşmalı olan İŞKUR, bu sefer büro memuru alımlarının başladığını duyurdu. Türkiye'nin pek çok bölgesinden yapılacak alımlar için harekete geçildi. Peki iş başvurusu şartları nelerdir? İŞKUR iş başvurusunun nasıl yapılacağı açıklandı.

İŞKUR, Türkiye geneli için başlatmış olduğu iş alımı ile gündeme geldi. Onlarca farklı şehir için yapılacak iş alımlarında büro memuru aranıyor. Üstelik işe alım şartları oldukça basit gözükmekte. Yani başvuru için gerekli şartlar çok da zor değil. Lise mezunu olmanız gerekiyor ve üniversite mezunu olmak zorunda değilsiniz. Özel sektörün aradığı büro memurları için nasıl başvuru yapılacağı merak edildi. İŞKUR iş başvurusu yöntemi ve hangi şehirlerde iş alımı yapılacağı haberimizde.

İŞKUR Büro Memuru Başvurusu

İŞKUR üzerinden büro memuru için iş başvurusu yapabilirsiniz. Bunu yapmak için İŞKUR'un resmi sitesine girerek büro memurluğunu seçerek başvurunuzu yapmanız mümkün. CV'nizi ilgili kişilere gönderecek ve bu süre zarfında değerlendirileceksiniz. Değerlendirme sonucunda tarafınıza bilgi verileceği ifade ediliyor.

Ne Kadar Büro Memuru Alınacak?

Alınacak büro memuru sayısının 3100 olduğu açıklandı. Başvuruyu hangi şehirler için yapabileceğinizin bilgisi de yer alıyor. İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi şehirler başta olmak üzere toplam 55 şehirde alımlar gerçekleştirilecek.

İŞKUR Başvuru Şartları

Büro memuru alımları için gerekli başvuru şartları ise genel şartların yanı sıra kurumun sizden istediği özel şartlar yer almaktadır. Eğer hangi şartlar olduğunu merak ediyorsanız İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden bilgi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.