İslam Memiş Altın Fiyatlarının Artacağını Açıldı. Gram Altın İki Katına mı Çıkıyor?

İslam Memiş Altın Fiyatlarının Artacağını Açıldı. Gram Altın İki Katına mı Çıkıyor?

Herkes tarafından sevilen ekonomist İslam Memiş altın fiyatları hakkında açıklama yaptı. Alınan bilgiye göre altın fiyatlarının artacağını söyledi ve tarih verdi. İslam Memiş altın fiyatlarını yönelik şok edici bir açıklama ile gündeme oldu. işte haberin tüm detayları...

Altın fiyatları artıyor mu? Altın yeni güne nasıl başlayacak? Altın fiyatları 2 katına mı çıkıyor? İslam Memiş altın fiyatları hakkında açıklama yaptı. Altın fiyatlarının artacağını söyledi ve fiyatların hangi tarihte artacağını da belirtti.

Altın Fiyatları Artıyor

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş altın fiyatlarını bir hayli etkiledi. Döviz kuru ile birlikte altın kuru da okunur yukarı yöne çevirdi. Altın fiyatlarının artacak olması vatandaşı şaşırttı. İslam Memiş altın fiyatlarının Mayıs ayının sonunda artacağını söyledi. Bunun ardından gram altın fiyatının 1450 lira seviyelerine çıkacağını da belirtti. Yani Mayıs ayının sonunda altın fiyatları neredeyse iki katına çıkıyor. Gram altın fiyatı Mayıs ayının sonunda 1450 lira olacak. Altına yatırım yapan vatandaşlar ise altın fiyatlarının normal seviyeye dönüp dönmeyeceğini araştırıyor. İslam Memiş ise altın yatırımcılarına sevindirecek bir haber vererek sosyal medya hesabından bu haberi paylaştı. Altın fiyatlarının Mayıs ayının sonunda artacağını söyleyen İslam Memiş, şu an altın alınması gerektiğini işaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.