İşte En Çok Promosyon Veren Bankalar Listesi Yeni Yayınlandı..

İşte En Çok Promosyon Veren Bankalar Listesi Yeni Yayınlandı..

Emekli promosyon ödemelerindeki artış sonrasında çeşitli detaylara yer verildi. Emeklilere en çok promosyon ödemesi yapan bankalar hangileridir? Merak edilenler ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek. Sizler de promosyon ödemesi alabilirsiniz. İşte emeklilere büyük fırsat sunan bankalar...

Hangi bankalar emeklilere en çok promosyonu ödüyor? Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve çok daha fazlası açıklandı. Bankalar, son zamanlarda emekli promosyon miktarlarını artırdı. Dolayısıyla bu habere göre güncel promosyon listesi de yenilendi. Pek çok özel bankanın sunduğu fırsat gözler önüne serildi.

Hangi Banka Yüksek Promosyon Ödüyor?

Bankalar arasında İş Bankası'nın ödediği emekli promosyonu oldukça yüksek. 2500 TL üstü maaş alanlara 7500 TL'lik promosyon sunmakta. 1500 - 2500 TL arasında maaş alan emekliler ise 6250 TL'lik ödemenin sahibi olacak. Son olarak 1500 TL altında maaş alanlara ise 5000 TL ödenecek.

Yapı Kredi ise bir başka yüksek promosyon ödeyen banka. Eğer 2500 TL ve üzeri emekli maaşı alıyorsanız 7250 TL'lik ödemenin sahibi olabilirsiniz. 1500 - 2500 TL arasında ise 6000 TL ödeme yapılacak. 1500 TL altında maaş alanlar ise 4850 TL'lik promosyon ödemesi sizleri bekliyor. Bu fırsattan yararlanmayı düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun. Bankalarda kuyruklar oluştu ve pek çok emekli promosyon ödemesi almak için sıraya girdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.